Onze bar

GENIETEN TUSSEN HET GROEN

We verwelkomen je graag in ons plantenparadijs voor een heerlijke koffie, lekkere sapjes én een beperkt assortiment aan bier en wijn. We bieden ook snacks voor de kleine honger, dit steeds dagvers en volgens de suggesties van de dag.

Wil je even genieten van de rust? Of gewoon een tas koffie drinken tussen al het groen? Neem dan zeker even plaats in onze planten-bar! We bieden je naast koffie ook graag verschillende soorten frisdrank, bieren en een klein aanbod van heerlijke wijnen

MENU

Menu De Stek Mechelen

HEERLIJKE KAFFE VAN DE KAFFEFABRIK

Onze overheerlijke koffie wordt ook te koop aangeboden in de winkel, zodanig dat je ook thuis een tas kan zetten met deze Mechelse Kaffe. Wens je deze graag direct te bestellen, contacteer ons dan via mail (momenteel nog niet beschikbaar in de webshop) en dan bezorgen we je deze graag aan huis of zetten we het klaar voor afhaling in de winkel. Dit kan ook in geschenkverpakking met een leuke zjat, laat dit dan zeker even weten bij bestelling.

een ode aan het dessert met l'oulie

Bij DE STEK werken we graag samen met gepassioneerde ondernemers en Lieve is er hier zeker eentje van. Vol enthousiasme voorziet ze ons van de lekkerste taarten, waarbij we zelf een heerlijk tasje koffie schenken. Kom gerust langs om de verschillende gebakjes te ontdekken én volledig tot rust te komen in de shop.