Onze (web)shop

"Plants make people happy"

Ben je iemand met groene vingers? Of juist diegene die elke plant in recordtempo naar de haaien kan doen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Voor ieder van jullie hebben we de juiste plant en bijhorende pot in huis.
Planten hebben nu eenmaal een immens effect op ons gevoel van gelukkig zijn, dus kom zeker even langs om jouw nieuwe groene vriend te vinden die bij jou past en je gelukkig kan maken.

Wens je graag online te bestellen? Surf dan snel naar onze webshop. Neem ter inspiratie zeker eens een kijkje bij onze plantpakketten. Daar bieden we alvast enkele pakketjes aan. Al onze planten kunnen aan huis worden geleverd. Details voor levering kan je hier raadplegen.

DE STEK helpt je ook graag verder met groenstyling van je huis, kantoor, winkel of horecaproject. Aarzel niet om ons hierover aan te spreken en dan maken we graag een afspraak om persoonlijk te bekijken wat er nodig is. Voor meer informatie, contacteer ons via anneleen@de-stek.com.

Styling van kantoor, winkel of horecaproject

DE STEK helpt je graag verder met groenstyling van je kantoor, winkel of horecaproject. Binnen een aangepaste abonnementsformule werken we iets uit, aangepast aan jouw professionele doeleinden. Welke en hoeveel planten een werkvloer nodig heeft, hangt van verschillende factoren af. Denk hierbij aan de grootte van de ruimte en de hoeveelheid natuurlijk licht dat binnenkomt. We komen hiervoor graag even ter plaatse om de mogelijkheden in detail te bespreken en een offerte op maat op te maken.  Interesse? Of wens je meer informatie? 

Relatiegeschenken


Ook voor relatiegeschenken kan je bij 
ons terecht. We overlopen graag met jou de verschillende mogelijkheden voor een gepast geschenk op maat van jouw bedrijf. Indien gewenst kan dit worden voorzien van de gepaste branding. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte of om even de opties te overlopen met een heerlijk  kopje koffie. 

 

Onze merken