Pakketten met planten

Een plantpakket voor elke plantenliefhebber

Kan je maar geen genoeg krijgen van planten en wil je graag je huis verder aanvullen met verschillende planten in een mooie pot? Of is het tijd om jouw kantoor een gezellige make-over te bieden? We hebben verschillende plantenpakketten samengesteld om tegemoet te komen aan ieders wensen.

Zo hebben we kleine pakketten voor de compacte stekken. Of zie je het graag wat groter en uitgebreider? Bekijk dan zeker eens ons AMERICANO pakket.  We hebben getracht voor ieder een gepast pakket te voorzien. Ontdek ze in onze webshop, waar we ze allemaal uitgebreid aan je voorstellen. 

Plantpakketten (Ristretto)

Ristretto

Een pakket voor wie op zoek is naar een kleine & stevige set plantjes. Een subtiele toevoeging aan je interieur, maar daarom zeker niet minder mooi. Enkele planten die weinig verzorging nodig hebben en dus ideaal om een studentenkot wat verder op te vrolijken. Voorzien van een set diverse potten waarin dit gezelschap geweldig staat bij jou thuis. 

Latte Macchiato

Een pakket voor de meer verfijnde plantenliefhebber, waarbij drie mooie onderdelen een geweldig geheel vormen.  We selecteerden hiervoor 3 prachtige planten die samen een geweldige verzameling aan groenen en bladvariëteiten vertonen. Elk van hen met een geweldige eigen uitstraling.

Espresso N°1

Een pakket met planten voor wie een kleine toevoeging wenst te doen aan zijn interieur. Een set van 3 kleine kamerplanten die eenvoudig te onderhouden zijn. Wekelijks een scheutje water en wat indirect daglicht en deze heren zullen zeker tevreden huisgasten zijn. 

Americano

Een pakket voor wie het graag groots aanpakt. Een set bestaande uit verschillende kleine en grotere planten. Wens je graag je nieuwe stek of je kantoor in te kleden, dan kan dit pakket een goede starter zijn. Wens je dit graag wat te personaliseren, aarzel niet ons hierover aan te spreken.

Wens je alsnog enkele aanpassingen door te voeren aan een pakket, laat het ons dan even weten. Dan bekijken we graag even samen jouw wensen en stellen we met plezier een pakket op maat voor. 

Had je alsnog een groter project in gedachte of wens je professioneel advies voor de inrichting van je zaak? Welke en hoeveel planten een werkvloer nodig heeft, hangt van verschillende factoren af, zoals de grootte van de ruimte en hoeveelheid natuurlijk licht dat binnenkomt. We komen hiervoor graag even ter plaatse om de mogelijkheden in detail te bespreken en een offerte op maat op te maken. Geef ons even een seintje en dan gaan we graag samen aan de slag!