Planten & Verzorging

Kamerplanten verzorgen en verpotten voor beginners – PLANTTREKKER

In deze workshop overlopen we alle basisbeginselen bij de verzorgen van planten. Hou jij ook van groen in huis, maar slaag je er maar niet in om ze in lever te houden? Wil je er graag mee aan de slag en wil je jouw nieuwe urban jungle onderhouden? Of hou je er gewoon van om met planten bezig te zijn en wil je er graag wat meer van weten? Dan is deze workshop iets voor jou!

We overlopen eerst even wat basiselementen over kamerplanten algemeen en de verzorging ervan. Welke planten zijn het meest geschikt voor mijn interieur (zonlicht, grootte, onderhoud, …) en hoe neem ik de verzorging ervan concreet aan, zijn allemaal thema’s die we hierin aan bod laten komen.

Nadien gaan we concreet aan de slag, waarin we je in de praktijk leren verpotten van planten. Nadien mag je ook deze plant mee naar huis nemen om alvast je woning al wat verder aan te kleden.

Je krijgt je nieuwe plantjes mee naar huis, heel wat praktische info en je krijgt het Planttrekker e-book toegestuurd met extra tips om thuis aan de slag te gaan.

Deze workshop wordt gegeven door Thomas van Planttrekker. Hij is ervaringsdeskundige op het vlak van kamerplanten en deelt zijn kennis graag door het geven van tal van workshops. Volg hem ook op Instagram @planttrekker waar hij regelmatig nuttige tips & tricks deelt.

Deze workshop vindt plaats op zaterdag 03/06/2023 10u00 – 12u30 in Het Bestek.

Datum: zaterdag 3 juni 2023

Tijd: 10.00 – 12.30 uur

Locatie: Het Bestek Mechelen

Adres: Melaan 40, Mechelen

Prijs: € 49,- per persoon

> Liever een privé workshop organiseren met jouw organisatie of vriendengroep? Ontdek de opties hier.

Inschrijven