Planten & Verzorging

LOV Festival – Kamerplanten verzorgen en verpotten voor beginners

Deze workshop vindt plaats op zaterdag 24/09/2022 15u30 - 16u15 in De Stek Mechelen

In deze workshop overlopen we alle basisbeginselen bij de verzorgen van planten. Hou jij ook van groen in huis, maar slaag je er maar niet in om ze in lever te houden? Wil je er graag mee aan de slag en wil je jouw nieuwe urban jungle onderhouden? Of hou je er gewoon van om met planten bezig te zijn en wil je er graag wat meer van weten? Dan is deze workshop iets voor jou!

We overlopen eerst even wat basiselementen over kamerplanten algemeen en de verzorging ervan. Welke planten zijn het meest geschikt voor mijn interieur (zonlicht, grootte, onderhoud, …) en hoe neem ik de verzorging ervan concreet aan, zijn allemaal thema’s die we hierin aan bod laten komen.

Nadien gaan we concreet aan de slag, waarin we je in de praktijk leren verpotten van planten. Nadien mag je ook deze plant mee naar huis nemen om alvast je woning al wat verder aan te kleden.

Heb je thuis kamerplanten waar je moeilijkheden mee hebt? Neem er dan gerust een foto van! Dan bespreken we deze graag even tijdens de workshop, zodat je nadien ook daar thuis mee aan de slag kan.

Deze workshop vindt plaats op zaterdag 24/09/2022 11u00 – 13u30 – 15u30 aan De Stek.

Datum: zaterdag 24 september 2022

Tijd: 11 uur // 13u30 // 15u30

Locatie: De Stek Mechelen

Adres: Onze-Lieve-Vrouwestraat 25, Mechelen

Prijs: € 12,- per persoon

Heb je hierover vragen, dan kan je ons ook steeds bereiken via mail op info@de-stek.com of tijdens de openingsuren op 015 655 652. 

> Liever een privé workshop organiseren met jouw organisatie of vriendengroep? Ontdek de opties hier.

Inschrijven