Over ons

Ontstaan uit een passie voor gezelligheid

Opgegroeid tussen de bloemen, is natuur steeds een belangrijk onderdeel geweest van kleins af. De geweldige geuren en prachtig decor van de winkel van mijn ouders inspireerde me om de combinatie te maken tussen een groene omgeving en een gezellige plek om even tot rust te komen.  Geboren en getogen in de Mechelse binnenstad, voel ik me hier als een vis in het water. Een bruisende stad vol mogelijkheden. Dé plek om onze unieke winkel te vestigen. Samen met heel wat vrouwenpower, bieden we Mechelen dat hoogstnodige extra groene accent in de binnenstad. Een planten- en bloemenwinkel, dat het decor biedt voor een gezellige koffiezaak met verschillende soorten koffie, huisgebrand door de Kaffefabrik (Mechelse koffiebrander).

Bij DE STEK staan we voor kwaliteit, uitzonderlijk aanbod en goede service. We vinden het ontzettend belangrijk dat de plant die je aankoopt een lange levensduur heeft. We bieden je alle mogelijkheden om de levensduur van jouw groene vriend zo lang mogelijk aan te houden. Goed voor jouw portemonnee en goed voor het milieu. We hechten veel belang aan onze planeet en trachten zo veel mogelijk DE STEK te organiseren in een groen kader. We focussen op milieubewuste verpakking, recycling, het beperken van CO2-uitstoot, het aanbieden van kwalitatieve producten met een lange levensduur én op diverse samenwerkingen met leuke, lokale partners. 

Wees vooral niet bang om zelf met planten aan de slag te gaan! Ben je nog een groentje, weet dat je groene vingers kan kweken. Volg bij ons een leuke workshop, koop een boek in de winkel of stel ons alle vragen die je wenst om op te starten. We helpen je graag verder in DE STEK! 

Groene groetjes, 
Anneleen

 

Ons Team

Anneleen

Zaakvoerder van DE STEK – gepassioneerd door ondernemen – verliefd op Mechelen – mama van Seppe, Jappe & Warre – verzot op uitdagingen – één brok energie – plantenlover 

Katia

Gepassioneerd medewerker van DE STEK – ervaren bloembindster – opgeleid door Ria ten tijden van ’t Klaverke (weetje voor de echte Mechelaars) – fan van felle kleurtjes – creatieveling – groene vingers 

Patsi

Vrolijke medewerker van DE STEK – ervaren bloembindster – altijd in de weer en fan van mooie & verse bloemen – verliefd op handtassen – creatieveling met stoffen & draden.

Elize

Artistieke medewerker van DE STEK – rust in persoon – fan van yoga – creatieveling

Ria

Stille kracht achter de schermen bij DE STEK – rots in de branding – gepassioneerd door Latijnse namen (en gelukkig zijn dat er wel wat in de plantenwereld) – verliefd op al haar kleinkinderen – verzot op bloemen en planten – jarenlange ervaring als bloemist bij Bloemen Natuurlijk – plantendeskundige

 

Ons team houdt je graag op de hoogte van verschillende tips & tricks rond het verzorgen van je groene vrienden. Wens je graag op de hoogte te blijven van onze blogposts & onze workshops & evenementen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.