Verpakking en verzending

Bij DE STEK begrijpen we dat je twijfels hebt bij het online kopen van planten en bloemen. Er kan namelijk heel wat verkeerd lopen in het verzenden ervan. We besteden echter de nodige zorg in het verpakken en verzenden van jouw pakket. Al onze planten en bloemen komen 100% van de kweker en worden met de nodige zorg ingepakt en verzonden. We gebruiken speciaal ontwikkelde verpakking om de planten te verzenden. Bij DE STEK werken we samen met De Post België, die de planten tot bij jouw bezorgen.

Wat betreft de boeketten, werken we samen met Fleurop Interflora om via een lokale handelaar de bloemen bij jou te laten leveren. Boeketten met levering in Mechelen en randgemeenten worden door onszelf aan huis afgeleverd. Boeketten in de rest van België en Nederland worden via het netwerk van Fleurop aan huis geleverd. Zo beperken we onze ecologische voetafdruk en kunnen we via het kwaliteitsvol label van Fleurop alsnog onze kwaliteitsnormen garanderen.  

Wat betreft onze verpakkingen, proberen we eveneens zo veel als mogelijk het milieu in acht te houden; de dozen zijn gemaakt van FSC papier/karton en derhalve voorzien van het FSC logo, Het verzenden van kamerplanten is een vak apart. Het zijn kwetsbare producten met een houdbaarheid. Maar dankzij deze manier van verzenden krijgen wij heel veel positieve reacties, over de verpakking, de snelle levering en de kwaliteit van de bezorging. Geen reden om nog langer te twijfelen, neem dus zeker een kijkje op onze webshop!

Plant verpakking

Voorbeeld plantdozen voor een veilige verpakking van planten tijdens transport

We hebben verschillende afmetingen van plantdozen, dewelke we afstemmen op jouw bestelling. Aan de binnenzijde wordt een bijkomende ondersteuning voorzien waarin jouw kamerplant (of kamerplanten) in vastgezet kunnen worden. Hierdoor kunnen we tot 90% van de kamerplanten verzenden op deze manier. Er zijn verschillende hoogtematen (40, 80 en 130 cm), dewelke telkens van een stevige bodemplaat is voorzien om de planten te fixeren voor transport. Dit allemaal in een milieuvriendelijk omhulsel, waarbij de dozen gemaakt zijn van FSC papier/karton en derhalve voorzien van het FSC logo.

Voorbeeld plant verpakking voor transport van verschillende kleine kamerplanten voor veilig transport van planten